Bikeboost Flexrent.

Flexibele huuropties voor onbezorgd fietherstel: Bikeboost FlexiRent

Wij bieden verschillende huuropties waarmee je eenvoudig kunt genieten van de voordelen van een Bikeboost fietsreparatiestation.

 

Bikeboost Formules.

Met onze EasyRide-formule kun je een station huren zonder plaatsing, terwijl onze AllRound-formule een complete huurervaring biedt, inclusief levering, plaatsing en onderhoud. Voor een zorgeloze ervaring is er onze Carefree-formule, waarbij ook het vervangen van onderdelen is inbegrepen. Ontdek de flexibiliteit en het gemak van Bikeboost FlexiRent en zorg ervoor dat fietsers altijd toegang hebben tot een betrouwbaar fietherstelstation. Neem vandaag nog contact met ons op en kies de huuroptie die het beste bij jouw behoeften past!

Onze Flexirent opties

Ontdek de FlexiRent-opties van Bikeboost en kies de formule die het beste bij jouw behoeften past. Profiteer van de voordelen van een fietsreparatiestation zonder grote investeringen. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar het gemak van Bikeboost!

Formule EasyRide

Met onze EasyRide-formule huur je een Bikeboost zonder plaatsing. Gedurende 3 jaar heb je de beschikking over een fietsreparatiestation. Levering is inbegrepen, dus je kan direct aan de slag.
Formule AllRound

Kies voor onze AllRound-formule en geniet van een complete huurervaring. Gedurende 3 jaar wordt de Bikeboost niet alleen geleverd, maar ook geplaatst* op een betonnen ondergrond. Bovendien is jaarlijks onderhoud inbegrepen, zodat je station altijd in topconditie blijft.


Formule Carefree

Ga voor zorgeloosheid met onze Carefree-formule. Gedurende 3 jaar ontvang je levering, plaatsing* en onderhoud. Daarnaast zijn de kosten voor het vervangen van onderdelen inbegrepen. Met deze formule hoef je je nergens meer druk om te maken. Verleng de overeenkomst na 6 jaar en we vervangen je paal volledig door een nieuwe.

Aankoop Fietstherstelstation?

Wil je altijd de beschikking hebben over een Bikeboost fietsreparatiestation? Goed nieuws! Naast onze huuropties bieden we ook de mogelijkheid om een Bikeboost station te kopen. Zo kun je op elk moment en op elke locatie profiteren van de gemakken en functionaliteiten van een eigen fietherstelstation. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!